Karting Arena Split - Najveća indoor karting staza u Dalmaciji
+ 385 (0)21 645 522
info@kartingarenasplit.com
PON-PET: 11:00h - 22.00h
SUB-NED: 10:00h - 22.00h

HUMANITARNA AKCIJA

VITEZOVI ZA ANĐELE
u Karting Areni Split

Dana 25.11.2016 (petak), u Karting Areni Split, na -1. katu City Centra One, održati će se, u sklopu humanitarne akcije „VITEZOVI ZA ANĐELE“ prikupljanje pomoći za anđele Leona i Maxa Marinova.

Karting Arena Split je odlučila kako će kompletan utržak na taj dana biti doniran za gore spomenutu akciju.

Stoga Vas pozivamo da se odazovete u što većem broju!

O AKCIJI

Ove godine smo u prilici da pomognemo dvojici ‘anđela’, Maxu i Leonu Marinovu. Max i Leon su prerano rođeni blizanci te imaju cerebralno oštećenje koje im onemogućava normalni motorni razvoj, te još ne mogu ni samostalno sjediti (a imaju 2 godine i 7 mjeseci). Zbog toga im je neophodna svakodnevna habitacija (fizikalna, senzorička, radna, defektološka, logopedska i psihološka terapija).

No njihovim problemima tu nije kraj. Otac naših blizanaca imao je prometnu nezgodu u kojoj im je auto totalno uništeno a oni za svakodnevnu habitaciju i kontrolne preglede neophodno trebaju odgovarajuće vozilo. Ostatak prikupljenih sredstava iskoristit će se za svakodnevne terapije koje su im neophodne a dio njih ne pokriva HZZO te ih moraju sami plaćati. Sljedeće godine očekuje ih operacija po Ulzibatu koju moraju sami financirati (operacija za jedno dijete iznosi cca 3 000 eura).Vitezovi za anđele
Vitezovi za anđele
Vitezovi za anđele
Svaka pomoć je dobrodošla
Banka: Zagrebačka banka d.d.
SWIFT/BIC: ZABAHR2X

IBAN: HR1023600001501951682
(Model: 00 Poziv na broj: OIB)

Molimo za vaš skromni prilog za postizanje ovog velikog cilja.
Udruga Plavi Vitezovi "Seek