Karting Arena Split - Najveća indoor karting staza u Dalmaciji
+ 385 (0)91 601 5095
info@kartingarenasplit.com
PON-PET: 11:00h - 22.00h
SUB-NED: 10:00h - 22.00h

KARTING ARENA SPLIT

Najveća indoor karting staza u Dalmaciji

O NAMA

Karting Arena Split se nalazi na -1. katu garažu trgovačkog centra City Center One Split u Vukovarskoj 207. Staza se prostire na nekoliko tisuća kvadratnih metara te broji preko 370 metara duljine sa čak 16 uzbuljdivih zavoja koji testiraju sposobnost svakog vozača. Staza je zaštićena u cjeloj svojoj duljini s nekoliko slojeva guma te je cijela pod video nadzorom. Karting Arena Split

MJERNI SUSTAV

Karting Arena Split posjeduje AMB MyLaps timing sustav za mjerenje vremene posebno izrađen za precizno mjerenje vremena kako za profesionalne tako i za rekreativne utrke. Svako vozilo je opremljeno transponderom koji precizno javlja svako Vaše vrijeme te se ono prikazuje na zaslonu na stazi te na zaslonima oko nje. Ujedno prilikom završetka svake vožnje sva Vaša vremena budu objavljena na Vašem Facebook profilu te na našoj stranici gdje sami možete pratiti svoju statistiku.

SIGURNOST NA STAZI


Prije same vožnje i dolaska, pažljivo proučite “Pravila staze” Karting Arene Split!
PRAVILA STAZE
U slučaju namjerno učinjene štete na go-kart vozilima ili opremi, ugrožavanja sigurnosti službenog osoblja Karting Arene Split, snosite krivičnu i materijalnu odgovornost. U slučaju takvog ponašanja, osoblje Karting Arene Split isključiti će Vas sa staze. U slučaju ponavljanja nedopuštenog ponašanja i kršenja pravila, službeno osoblje može Vam trajno zabraniti vožnje u Karting Areni Split.
ZAŠTITNA OPREMA
Upotreba kacige i zaštite za rebra je OBAVEZNA. Nakon vožnje vozači su obavezni vratiti opremu na za to predviđeno mjesto.
PONAŠANJE NA STAZI
Namjerno sudaranje i nesportsko ponašanje na stazi biti će sankcionirano od strane službenog osoblja. Vožnja pod utjecajem alkohola ili opojnih droga nije dozvoljena. Službeno osoblje ima pravo takve osobe udaljiti sa staze. U slučaju bilo kakvih tehničkih problema ili kvara na vozilu, zbog kojih se vozilo zaustavilo na stazi, strogo je zabranjeno izlaziti iz vozila. Kvar prijavite službenom osoblju podizanjem ruke. Lijeva pedala u go-kart vozilu je KOČNICA. Desna pedala u go-kart vozilu je GAS. ZABRANJENO je pritisnuti kočnicu i gas u isto vrijeme. Službeno osoblje može smatrati takvo ponašanje kao namjerno uništavanje go-kart vozila. Prilikom završetka vožnje go-kart vozilo možete napustiti tek kada su sva vozila u box-u zaustavljena. Djeca mlađa od 15 godina ne smiju ulaziti na stazu bez dozvole roditelja, te uz obavezan nadzor službenog osoblja.

CIJENE

KARTING:


 • 20 EUR - 1 vožnja (10 min)
 • 30 EUR- 1 vožnja (15 min)
 • KARTING ARENA SPLIT
  City Center One Split
  Vukovarska 207, 21000 Split
  Hrvatska
 • +385 (0) 91 601 5095
 • INFO@KARTINGARENASPLIT.COM
 • Slučajan Partner d.o.o.
Whatsapp