Karting Arena Split - Najveća indoor karting staza u Dalmaciji
+ 385 (0)21 645 522
info@kartingarenasplit.com
PON-PET: 11:00h - 22.00h
SUB-NED: 10:00h - 22.00h

SIGURNOST NA STAZI


Prije same vožnje i dolaska, pažljivo proučite “Pravila staze” Karting Arene Split!
PRAVILA STAZE
U slučaju namjerno učinjene štete na go-kart vozilima ili opremi, ugrožavanja sigurnosti službenog osoblja Karting Arene Split, snosite krivičnu i materijalnu odgovornost. U slučaju takvog ponašanja, osoblje Karting Arene Split isključiti će Vas sa staze. U slučaju ponavljanja nedopuštenog ponašanja i kršenja pravila, službeno osoblje može Vam trajno zabraniti vožnje u Karting Areni Split.
ZAŠTITNA OPREMA
Upotreba kacige i zaštite za rebra je OBAVEZNA. Nakon vožnje vozači su obavezni vratiti opremu na za to predviđeno mjesto.
PONAŠANJE NA STAZI
Namjerno sudaranje i nesportsko ponašanje na stazi biti će sankcionirano od strane službenog osoblja. Vožnja pod utjecajem alkohola ili opojnih droga nije dozvoljena. Službeno osoblje ima pravo takve osobe udaljiti sa staze. U slučaju bilo kakvih tehničkih problema ili kvara na vozilu, zbog kojih se vozilo zaustavilo na stazi, strogo je zabranjeno izlaziti iz vozila. Kvar prijavite službenom osoblju podizanjem ruke. Lijeva pedala u go-kart vozilu je KOČNICA. Desna pedala u go-kart vozilu je GAS. ZABRANJENO je pritisnuti kočnicu i gas u isto vrijeme. Službeno osoblje može smatrati takvo ponašanje kao namjerno uništavanje go-kart vozila. Prilikom završetka vožnje go-kart vozilo možete napustiti tek kada su sva vozila u box-u zaustavljena. Djeca mlađa od 15 godina ne smiju ulaziti na stazu bez dozvole roditelja, te uz obavezan nadzor službenog osoblja.
Sigurnost na stazi